Evanova ekonomisk förening

Skåne län

Information

769610-4335 är organisationsnummer för bolaget Evanova ekonomisk förening. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Evanova ekonomisk förening är Ekonomisk förening. Det finns idag flera olika Ekonomisk förening i Lomma som är den kommunen som Evanova ekonomisk förening finns i.

Evanova ekonomisk förening har varit registrerat sedan 2004-02-04 och det finns flera bolag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2004-02-19 vill man istället veta hur det står till med momsen för Evanova ekonomisk förening så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2004-02-26.

Evanova ekonomisk förening är och det finns flera bolag i Lomma som också är .

Firmatecknare för Evanova ekonomisk förening är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Nässlander, Gustav Alexander -Wernquist, Ulf Lennart -Wernqvist, Eva Britta

Vill ni komma i kontakt med Evanova ekonomisk förening så kan ni göra det på telefon genom 070-4828050 eller genom brev på följande adress:
Spoleg. 2, 222 20, Lund

Föreningen har till ändamål att främja medlemmarnas ekonomiska intressen genom att ta uppdrag inom försäljning, marknadsföring, coachning och ledarskapsutveckling, i första hand i södra Sverige.

Det finns olika personer som har en koppling med Evanova ekonomisk förening och det är Nässlander, Gustav Alexander som är född 1989 och har titeln Ordinarie ledamot, Wernquist, Ulf Lennart som är född 1947 och har titeln Ordinarie ledamot, Wernqvist, Eva Britta som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamot,