Sund Resurs i Sverige Ekonomisk förening

Skåne län

Information

I Lomma finns det ett Ekonomisk förening som heter Sund Resurs i Sverige Ekonomisk förening. Det finns flera bolag som liknar Sund Resurs i Sverige Ekonomisk förening i Skåne län. Lomma är verksamma för att främja bolagandet i kommunen.

Sund Resurs i Sverige Ekonomisk förening är registrerat F-skatt och har varit det sedan 1999-01-01 och det finns flera bolag som är det i Skåne län.

Sedan 1999-08-27 så har Sund Resurs i Sverige Ekonomisk förening varit registrerat och sedan 1999-01-01 så har bolaget varit momsregistrerat. Idag är Sund Resurs i Sverige Ekonomisk förening och det finns fler bolag som är det i Lomma.

Vill man komma i kontakt med Sund Resurs i Sverige Ekonomisk förening så kan man gör det genom att posta ett brev till Strandv. 112, 234 31, Lomma. Vi ni istället prata med Sund Resurs i Sverige Ekonomisk förening så kan ni göra det på 040-416309.

Föreningen har till ändamål att främja medlemmarnas ekonomiska intressen genom att marknadsföra och sälja föreningens tjänster inom utbildning kompetensutveckling till företag, kommuner och andra organisationer.

De som idag har ett visst ansvar för bolaget är idag Sandman, Marie Therese som är född 1961 och har titeln Ordinarie ledamot, Sund, Anna Helena som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot, Sund, Ingvar Börje Robert som är född 1959 och har titeln Ordinarie ledamot, .

Firman tecknas, förutom av styrelsen, av Helena Sund ensam. .

Sund Resurs i Sverige Ekonomisk förening har 769604-7021 som sitt organisationsnummer.