Sticklingarna ekonomisk förening (FÖRSKOLA STICKLINGARNA)

Skåne län

Information

Ekonomisk förening finns det flera av i Lomma och Sticklingarna ekonomisk förening (FÖRSKOLA STICKLINGARNA) är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många företag där och Sticklingarna ekonomisk förening (FÖRSKOLA STICKLINGARNA) är ett av dem. Statusen för Sticklingarna ekonomisk förening (FÖRSKOLA STICKLINGARNA) är att Bolaget är aktivt.

Sticklingarna ekonomisk förening (FÖRSKOLA STICKLINGARNA) är ett Ekonomisk förening och skapades 1998-03-10. Det finns flera olika företag i Skåne län som är ett stort län. Lomma där företaget finns i jobbar för att företag som Sticklingarna ekonomisk förening (FÖRSKOLA STICKLINGARNA) ska trivas.

Sticklingarna ekonomisk förening (FÖRSKOLA STICKLINGARNA) är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1998-01-01. I Lomma så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Föreningen har till ändamål att främja medlemmarnas ekonomiska intressen genom att driva förskoleverksamhet där medlemmarna bereds arbete.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Sticklingarna ekonomisk förening (FÖRSKOLA STICKLINGARNA) inte är momsregistrerat.

Idag är Sticklingarna ekonomisk förening (FÖRSKOLA STICKLINGARNA) och det finns flera företag som är det idag i Lomma.

Vill man komma i kontakt med Sticklingarna ekonomisk förening (FÖRSKOLA STICKLINGARNA) så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 040-464711.

Firman tecknas, förutom av styrelsen, av styrelsens ledamöter, två i förening..

De som är på något sätt har med Sticklingarna ekonomisk förening (FÖRSKOLA STICKLINGARNA) är Jensert, Anita Elisabeth som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamot, Jensert, Johan Karl Ellis som är född 1945 och har titeln Ordinarie ledamot, Magyar, Birgitta Anna Lena som är född 1961 och har titeln Ordinarie ledamot, Magyar, Göran Laszlo som är född 1959 och har titeln Ordinarie ledamot, .

Sticklingarna ekonomisk förening (FÖRSKOLA STICKLINGARNA) har 769602-9466 som sitt organisationsnummer.