Montessoriförskolan Gunghästen i Bjärred Ekonomisk förening

Skåne län

Information

Montessoriförskolan Gunghästen i Bjärred Ekonomisk förening är ett företag som finns i Lomma. I Montessoriförskolan Gunghästen i Bjärred Ekonomisk förening finns det lite olika personer som är förknippade och det är Gangefors, Anna Helena som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamot, Lindquist, Annika Christina som är född 1967 och har titeln Ordinarie ledamot, Lindquist, Björn Martin Gunnar som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot, .

Vill man kunna komma i kontakt med Montessoriförskolan Gunghästen i Bjärred Ekonomisk förening så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Montessoriförskolan Gunghästen i Bjärred Ekonomisk förening på telefon 046-247780.

Föreningen har till ändamål att främja medlemmarnas ekonomiska intressen genom att driva en Montessoriförskola.

Idag är Montessoriförskolan Gunghästen i Bjärred Ekonomisk förening av bolagstypen Ekonomisk förening.

Montessoriförskolan Gunghästen i Bjärred Ekonomisk förening är ett av många företag som finns i Skåne län och Lomma arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Montessoriförskolan Gunghästen i Bjärred Ekonomisk förening innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1996-01-01 och Montessoriförskolan Gunghästen i Bjärred Ekonomisk förening är ej registrerat för mervärdesskatt.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Montessoriförskolan Gunghästen i Bjärred Ekonomisk förening så är det följande:
Firman tecknas, förutom av styrelsen, av Björn Lindquist och Annika Lindquist, var för sig.

Montessoriförskolan Gunghästen i Bjärred Ekonomisk förening har 769601-3858 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Skåne län.