K.L. Unlimited

Skåne län

Information

K.L. Unlimited hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Lomma som är den kommunen där K.L. Unlimited finns. I Lomma så finns det många olika Enskild firma och i Skåne län så finns det ännu fler Enskild firma. K.L. Unlimited tillhör bolagstypen Enskild firma och bolaget har F-skatt vilket K.L. Unlimited har haft sedan 2007-10-11. K.L. Unlimited har funnits sedan och 2007-10-11 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till K.L. Unlimited så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 073-6670256.

Lomma arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler bolag.

K.L. Unlimited har idag 761223-XXXX som sitt organisationummer.

är den som för stunden ansvarar för K.L. Unlimited

Byggnads- och renoveringsverksamhet, professionell idrottslig verksamhet (vindsurfing), mediaproduktion såsom journalistiska artiklar med idrottsinriktning på internet och i tidningar, filmproduktion och foto, journalistisk verksamhet.

I K.L. Unlimited så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Living, Björn Kristoffer som är född 1976 och har titeln Innehavare av enskild firma, .