Terabyte Nordic

Skåne län

Information

I Lomma finns det ett Enskild firma som heter Terabyte Nordic. Det finns flera företag som liknar Terabyte Nordic i Skåne län. Lomma är verksamma för att främja företagandet i kommunen.

Terabyte Nordic är registrerat F-skatt och har varit det sedan 2004-11-06 och det finns flera bolag som är det i Skåne län.

Sedan 2005-01-27 så har Terabyte Nordic varit registrerat och sedan 2004-11-06 så har företaget varit momsregistrerat. Idag är Terabyte Nordic och det finns fler företag som är det i Lomma.

Vill man komma i kontakt med Terabyte Nordic så kan man gör det genom att posta ett brev till . Vi ni istället prata med Terabyte Nordic så kan ni göra det på 073-7542404.

Försäljning av tjänster på internet som innefattar försäljning av webbhotell, domäner och säkerhetscertifikat, sälja och driva färdiga koncept i form av internetlösningar såsom webbplatser samt webbdesign och webbprogrammering.

De som idag har ett visst ansvar för företaget är idag Linvin, Martin Tomas som är född 1976 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

.

Terabyte Nordic har 760918-XXXX som sitt organisationsnummer.