JCN Sport Horses

Skåne län

Information

760906-XXXX är organisationsnummer för bolaget JCN Sport Horses. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som JCN Sport Horses är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Lomma som är den kommunen som JCN Sport Horses finns i.

JCN Sport Horses har varit registrerat sedan 2003-05-09 och det finns flera bolag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2003-05-29 vill man istället veta hur det står till med momsen för JCN Sport Horses så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2003-05-29.

JCN Sport Horses är och det finns flera bolag i Lomma som också är .

Firmatecknare för JCN Sport Horses är följande:

Vill ni komma i kontakt med JCN Sport Horses så kan ni göra det på telefon genom 070-5824909 eller genom brev på följande adress:

Handel med hopphästar.

Det finns olika personer som har en koppling med JCN Sport Horses och det är Norrman, Jill Cecilia som är född 1976 och har titeln Innehavare av enskild firma,