EyeInspire Art & Design

Skåne län

Information

EyeInspire Art & Design är ett bolag som finns i Lomma. I EyeInspire Art & Design finns det lite olika personer som är förknippade och det är Fischbeck, Annelie Karin Maria som är född 1974 och har titeln Innehavare av enskild firma, Fischbeck, Lars Torbjörn som är född 1970 och har titeln Prokurist, .

Vill man kunna komma i kontakt med EyeInspire Art & Design så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå EyeInspire Art & Design på telefon 040-414226.

Uppdrags- och konsultativ verksamhet inom marknadsföring, reklam, media, design och formgivning av text och bild, layout och logotyper, produkter såsom halsband, armband, sjalar, slipsar och väskor och förpackningar, mönster och illustrationer samt därmed näraliggande områden. Äga och förvalta fast och lös egendom.

Idag är EyeInspire Art & Design av bolagstypen Enskild firma.

EyeInspire Art & Design är ett av många bolag som finns i Skåne län och Lomma arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

EyeInspire Art & Design innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2005-12-01 och EyeInspire Art & Design är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2005-12-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för EyeInspire Art & Design så är det följande:

EyeInspire Art & Design har 740426-XXXX som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Skåne län.