Ateljé Veronica Nilsson

Skåne län

Information

Enskild firma finns det flera av i Lomma och Ateljé Veronica Nilsson är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många företag där och Ateljé Veronica Nilsson är ett av dem. Statusen för Ateljé Veronica Nilsson är att Bolaget är aktivt.

Ateljé Veronica Nilsson är ett Enskild firma och skapades 1996-02-13. Det finns flera olika företag i Skåne län som är ett stort län. Lomma där företaget finns i jobbar för att företag som Ateljé Veronica Nilsson ska trivas.

Ateljé Veronica Nilsson är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2009-09-10. I Lomma så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Inköp och försäljning av textilier såsom lapptäcken, mjukdjur, barn och babykläder. Inköp och försäljning av sytillbehör såsom nål, tråd och sax samt även postorderförsäljning av ovanstående.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Ateljé Veronica Nilsson är momsregistrerat och det har de varit sedan 1998-01-01.

Idag är Ateljé Veronica Nilsson och det finns flera företag som är det idag i Lomma.

Vill man komma i kontakt med Ateljé Veronica Nilsson så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på .

.

De som är på något sätt har med Ateljé Veronica Nilsson är Nilsson, Veronica Anita som är född 1973 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Ateljé Veronica Nilsson har 731228-XXXX som sitt organisationsnummer.