Tellas Consulting

Skåne län

Information

Enskild firma finns det flera av i Lomma och Tellas Consulting är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många företag där och Tellas Consulting är ett av dem. Statusen för Tellas Consulting är att Bolaget är aktivt.

Tellas Consulting är ett Enskild firma och skapades 2000-09-06. Det finns flera olika företag i Skåne län som är ett stort län. Lomma där företaget finns i jobbar för att företag som Tellas Consulting ska trivas.

Tellas Consulting är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2000-12-14. I Lomma så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Företagskonsultning. Marknadsundersökningar, gruppdisskusioner, psykologisk konsulting, översättningar, utbildningar, utskrifter.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Tellas Consulting är momsregistrerat och det har de varit sedan 2000-12-14.

Idag är Tellas Consulting och det finns flera företag som är det idag i Lomma.

Vill man komma i kontakt med Tellas Consulting så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 070-8801875.

.

De som är på något sätt har med Tellas Consulting är Tellas, Kirsti som är född 1973 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Tellas Consulting har 731210-XXXX som sitt organisationsnummer.