Linders Plantskola

Skåne län

Information

730806-XXXX är organisationsnummer för verksamheten Linders Plantskola. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Linders Plantskola är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Lomma som är den kommunen som Linders Plantskola finns i.

Linders Plantskola har varit registrerat sedan 2000-05-26 och det finns flera verksamheter i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2000-09-25 vill man istället veta hur det står till med momsen för Linders Plantskola så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2000-09-25.

Linders Plantskola är och det finns flera verksamheter i Lomma som också är .

Firmatecknare för Linders Plantskola är följande:

Vill ni komma i kontakt med Linders Plantskola så kan ni göra det på telefon genom 040-464237 eller genom brev på följande adress:

Handel med plantskoleväxter.

Det finns olika personer som har en koppling med Linders Plantskola och det är Linder, Jan Peter som är född 1973 och har titeln Innehavare av enskild firma,