Gotrix Systems

Skåne län

Information

Enskild firma finns det flera av i Lomma och Gotrix Systems är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Gotrix Systems är ett av dem. Statusen för Gotrix Systems är att Bolaget är aktivt.

Gotrix Systems är ett Enskild firma och skapades 2000-10-03. Det finns flera olika verksamheter i Skåne län som är ett stort län. Lomma där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Gotrix Systems ska trivas.

Gotrix Systems är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2000-10-09. I Lomma så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Konsultverksamhet beträffande datorer, datorsystem inom mjukvara (installation, felsökning och sammankoppling av program) och hårdvara (installation, felsökninga och byggnation av datorsystem) samt projektering av uppgraderingar på befintliga system. Elektronik såsom allmän design och konstruktion av mikroelektronik samt svagströmsapplikationer.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Gotrix Systems är momsregistrerat och det har de varit sedan 2000-10-23.

Idag är Gotrix Systems och det finns flera verksamheter som är det idag i Lomma.

Vill man komma i kontakt med Gotrix Systems så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på .

.

De som är på något sätt har med Gotrix Systems är Göthrick, Martin Erik som är född 1973 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Gotrix Systems har 730328-XXXX som sitt organisationsnummer.