O. Design i Malmö

Skåne län

Information

Enskild firma finns det flera av i Lomma och O. Design i Malmö är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många verksamheter där och O. Design i Malmö är ett av dem. Statusen för O. Design i Malmö är att Bolaget är aktivt.

O. Design i Malmö är ett Enskild firma och skapades 2002-10-30. Det finns flera olika verksamheter i Skåne län som är ett stort län. Lomma där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som O. Design i Malmö ska trivas.

O. Design i Malmö är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2003-02-27. I Lomma så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Handel med möbler och därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att O. Design i Malmö är momsregistrerat och det har de varit sedan 2003-03-06.

Idag är O. Design i Malmö och det finns flera verksamheter som är det idag i Lomma.

Vill man komma i kontakt med O. Design i Malmö så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 070-5152123.

.

De som är på något sätt har med O. Design i Malmö är Olsson, Anders Joakim som är född 1972 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

O. Design i Malmö har 720711-XXXX som sitt organisationsnummer.