Danzarte International Dance Studio

Skåne län

Information

Danzarte International Dance Studio är ett av många bolag som finns i Lomma. Det är nämligen den kommunen som Danzarte International Dance Studio finns i och den tillhör även Skåne län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Danzarte International Dance Studio är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 2002-06-27.

Danzarte International Dance Studio som idag finns i Skåne län har varit registrerat sedan 2007-06-26. Men sedan 2002-06-27 så har Danzarte International Dance Studio varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till . Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Danzarte International Dance Studio så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 040-411156.

Lomma arbetar för att bolag som Danzarte International Dance Studio ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för Danzarte International Dance Studio. Det finns flera bolag i Skåne län.

Undervisning i dans, dansteknik, gymnastik, koreografi, dansunderhållning till privatpersoner, grupper, barn, ungdomar, vuxna, företag, skolor, dagis, fritidsgårdar, festivaler. Inköp, design, tillverkning och försäljning av kläder, skor, smycken, smink, skönhetsprodukter, hudkrämer, väskor, accessoarer, gymnastikredskap. Design och tillverkning av websidor, affischer, reklam och visitkort.

Firmatecknare för Danzarte International Dance Studio är följande:
.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Danzarte International Dance Studio och det är följande personer, Pasca, Teodora som är född 1972 och har titeln Innehavare av enskild firma,

Organisationsnummer för Danzarte International Dance Studio är 720226-XXXX.