Korallens Förskola Ekonomisk Förening

Skåne län

Information

Korallens Förskola Ekonomisk Förening är ett företag som finns i Lomma. I Korallens Förskola Ekonomisk Förening finns det lite olika personer som är förknippade och det är Gustafsson, Anette Marita som är född 1959 och har titeln VD, Gustafsson, Anette Marita som är född 1959 och har titeln Ordinarie ledamot, Gustafsson, Håkan Gunnar som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot, Gustafsson, Jennie som är född 1982 och har titeln Ordinarie ledamot, .

Vill man kunna komma i kontakt med Korallens Förskola Ekonomisk Förening så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Korallens Förskola Ekonomisk Förening på telefon 040-412685.

Att främja medlemmarnas ekonomiska intressen, genom att bedriva en alternativ barnomsorg.

Idag är Korallens Förskola Ekonomisk Förening av bolagstypen Ekonomisk förening.

Korallens Förskola Ekonomisk Förening är ett av många företag som finns i Skåne län och Lomma arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Korallens Förskola Ekonomisk Förening innehar ej F-skattsedel och Korallens Förskola Ekonomisk Förening är ej registrerat för mervärdesskatt.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Korallens Förskola Ekonomisk Förening så är det följande:
Firman tecknas förutom av styrelsen, av Anette Gustafsson.

Korallens Förskola Ekonomisk Förening har 716439-7163 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Skåne län.