Bostadsrättsföreningen Bjersund, Bjärred

Skåne län

Information

I Skåne län så finns Bostadsrättsföreningen Bjersund, Bjärred. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som verksamheten ligger i är Lomma här finns det många olika Bostadsrättsförening. Bostadsrättsföreningen Bjersund, Bjärred tillhör bolagstypen "Bostadsrättsförening" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Skåne län. Lomma jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Skåne län gör att bolag trivs där.

Bostadsrättsföreningen Bjersund, Bjärred är ej momsregistretat och har organisationsnummer 716439-6900.

Vill man komma i kontakt med verksamheten så kan man nå dem via telefon: 040-6611240.

Bostadsrättsföreningen Bjersund, Bjärred är idag och är inte registrerat för F-skatt.

I Bostadsrättsföreningen Bjersund, Bjärred så sitter följande personer i styrelsen: , , , , , Ekbrand, Gun Ingegärd som är född 1941 och har titeln Suppleant . Ljungqvist, Ing-Mari Kristina som är född 1955 och har titeln Suppleant , Petersson, Claes Kristoffer som är född 1975 och har titeln Suppleant ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Föreningen har till ändamål att främja medlemmarnas ekonomiska intressen genom att i föreningens hus, till föreningens medlemmar upplåta bostadsrättslägenheter för permanent boende om inte annat särskilt avtalas, till nyttjande utan begränsningar i tiden.