Adnitor Bageri Support

Skåne län

Information

711230-XXXX är organisationsnummer för verksamheten Adnitor Bageri Support. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Adnitor Bageri Support är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Lomma som är den kommunen som Adnitor Bageri Support finns i.

Adnitor Bageri Support har varit registrerat sedan 1998-02-11 och det finns flera verksamheter i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Adnitor Bageri Support så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1998-01-01.

Adnitor Bageri Support är och det finns flera verksamheter i Lomma som också är .

Firmatecknare för Adnitor Bageri Support är följande:

Vill ni komma i kontakt med Adnitor Bageri Support så kan ni göra det på telefon genom 046-393884 eller genom brev på följande adress:

Rådgivning och konsultverksamhet riktat mot industriella bagerier.

Det finns olika personer som har en koppling med Adnitor Bageri Support och det är Carlzon, Conny Anders som är född 1971 och har titeln Innehavare av enskild firma,