Borgeby sjukgymnastik

Skåne län

Information

Enskild firma finns det flera av i Lomma och Borgeby sjukgymnastik är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Borgeby sjukgymnastik är ett av dem. Statusen för Borgeby sjukgymnastik är att Bolaget är aktivt.

Borgeby sjukgymnastik är ett Enskild firma och skapades 2003-03-28. Det finns flera olika verksamheter i Skåne län som är ett stort län. Lomma där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Borgeby sjukgymnastik ska trivas.

Borgeby sjukgymnastik är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2003-05-15. I Lomma så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Sjukgymnastik verksamhet såsom individuella behandlingar, ridterapi. Föreläsningar, Utbilding och handledning.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Borgeby sjukgymnastik är momsregistrerat och det har de varit sedan 2003-05-15.

Idag är Borgeby sjukgymnastik och det finns flera verksamheter som är det idag i Lomma.

Vill man komma i kontakt med Borgeby sjukgymnastik så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 046-706221.

.

De som är på något sätt har med Borgeby sjukgymnastik är Ingvarsson, Maria Christina som är född 1971 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Borgeby sjukgymnastik har 710408-XXXX som sitt organisationsnummer.