Rausmar Innovation

Skåne län

Information

Rausmar Innovation hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Lomma som är den kommunen där Rausmar Innovation finns. I Lomma så finns det många olika Enskild firma och i Skåne län så finns det ännu fler Enskild firma. Rausmar Innovation tillhör verksamheterstypen Enskild firma och verksamheten har F-skatt vilket Rausmar Innovation har haft sedan 2006-09-14. Rausmar Innovation har funnits sedan och 2006-09-14 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Rausmar Innovation så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 040-416462.

Lomma arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler verksamheter.

Rausmar Innovation har idag 701219-XXXX som sitt organisationummer.

är den som för stunden ansvarar för Rausmar Innovation

Handel och grossist med kosmetik, profilmaterial (tryck på olika produkter med företagslogotyper ex. pennor), förbrukningsmaterial inom kontorsmaterial, rengöringsartiklar och tork, förpackningsemballage.

I Rausmar Innovation så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Rosquist, Pia Cecilia som är född 1970 och har titeln Innehavare av enskild firma, Rosquist, Hans Ola som är född 1971 och har titeln Prokurist, .