PABE Bygg & Maskinservice

Skåne län

Information

700916-XXXX är organisationsnummer för bolaget PABE Bygg & Maskinservice. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som PABE Bygg & Maskinservice är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Lomma som är den kommunen som PABE Bygg & Maskinservice finns i.

PABE Bygg & Maskinservice har varit registrerat sedan 1998-09-22 och det finns flera bolag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1998-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för PABE Bygg & Maskinservice så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1998-01-01.

PABE Bygg & Maskinservice är och det finns flera bolag i Lomma som också är .

Firmatecknare för PABE Bygg & Maskinservice är följande:

Vill ni komma i kontakt med PABE Bygg & Maskinservice så kan ni göra det på telefon genom 040-410731 eller genom brev på följande adress:

Reparation av maskiner inom processindustrin samt mindre byggnadsarbete.

Det finns olika personer som har en koppling med PABE Bygg & Maskinservice och det är Bennison, Sven-Erik Patrik som är född 1970 och har titeln Innehavare av enskild firma,