Önnerups Gräv & Schakt

Skåne län

Information

700726-XXXX är organisationsnummer för verksamheten Önnerups Gräv & Schakt. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Önnerups Gräv & Schakt är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Lomma som är den kommunen som Önnerups Gräv & Schakt finns i.

Önnerups Gräv & Schakt har varit registrerat sedan 2005-07-22 och det finns flera verksamheter i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1997-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Önnerups Gräv & Schakt så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1997-01-01.

Önnerups Gräv & Schakt är och det finns flera verksamheter i Lomma som också är .

Firmatecknare för Önnerups Gräv & Schakt är följande:

Vill ni komma i kontakt med Önnerups Gräv & Schakt så kan ni göra det på telefon genom 046-291397 eller genom brev på följande adress:

Entreprenadverksamhet såsom bygg-, mark- och gräventreprenad.

Det finns olika personer som har en koppling med Önnerups Gräv & Schakt och det är Nilsson, Jan Anders som är född 1970 och har titeln Innehavare av enskild firma,