J.C. MASSAGE & STRETCH

Skåne län

Information

700613-XXXX är organisationsnummer för verksamheten J.C. MASSAGE & STRETCH. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som J.C. MASSAGE & STRETCH är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Lomma som är den kommunen som J.C. MASSAGE & STRETCH finns i.

J.C. MASSAGE & STRETCH har varit registrerat sedan 1993-07-20 och det finns flera verksamheter i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för J.C. MASSAGE & STRETCH så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

J.C. MASSAGE & STRETCH är och det finns flera verksamheter i Lomma som också är .

Firmatecknare för J.C. MASSAGE & STRETCH är följande:

Vill ni komma i kontakt med J.C. MASSAGE & STRETCH så kan ni göra det på telefon genom 040-410690 eller genom brev på följande adress:

Massage, stretching, specifik behandling för rygg och nackbesvär samt tränings- och kostråd.

Det finns olika personer som har en koppling med J.C. MASSAGE & STRETCH och det är CARLSSON, JESSICA ANNETTE som är född 1970 och har titeln Innehavare av enskild firma,