Monika Thulin Design

Skåne län

Information

700512-XXXX är organisationsnummer för bolaget Monika Thulin Design. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Monika Thulin Design är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Lomma som är den kommunen som Monika Thulin Design finns i.

Monika Thulin Design har varit registrerat sedan 2006-10-23 och det finns flera bolag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2007-09-20 vill man istället veta hur det står till med momsen för Monika Thulin Design så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2007-09-20.

Monika Thulin Design är och det finns flera bolag i Lomma som också är .

Firmatecknare för Monika Thulin Design är följande:

Vill ni komma i kontakt med Monika Thulin Design så kan ni göra det på telefon genom 070-9697313 eller genom brev på följande adress:

Textil och grafisk design och tillverkning så som hantverksmässig tillverkning av textilaprodukter såsom vävda och tryckta textilier och grafiska produkter såsom företrädesvis grafiska profiler och original.

Det finns olika personer som har en koppling med Monika Thulin Design och det är Thulin Dahlander, Monika Christina som är född 1970 och har titeln Innehavare av enskild firma,