Clagni Home

Skåne län

Information

Enskild firma finns det flera av i Lomma och Clagni Home är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Clagni Home är ett av dem. Statusen för Clagni Home är att Bolaget är aktivt.

Clagni Home är ett Enskild firma och skapades 2005-09-29. Det finns flera olika verksamheter i Skåne län som är ett stort län. Lomma där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Clagni Home ska trivas.

Clagni Home är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2006-01-13. I Lomma så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Försäljning av katalog hos, inredning, belysning, byggmaterial samt konsultationer tex, inom belysning, inredning och arkitektor.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Clagni Home är momsregistrerat och det har de varit sedan 2006-01-13.

Idag är Clagni Home och det finns flera verksamheter som är det idag i Lomma.

Vill man komma i kontakt med Clagni Home så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 040-6001900.

.

De som är på något sätt har med Clagni Home är Forsberg, Anders Mikael som är född 1968 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Clagni Home har 680222-XXXX som sitt organisationsnummer.