Camilla Sörensen Litteraturform

Skåne län

Information

680202-XXXX är organisationsnummer för företaget Camilla Sörensen Litteraturform. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Camilla Sörensen Litteraturform är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Lomma som är den kommunen som Camilla Sörensen Litteraturform finns i.

Camilla Sörensen Litteraturform har varit registrerat sedan 2007-10-30 och det finns flera företag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2007-07-30 vill man istället veta hur det står till med momsen för Camilla Sörensen Litteraturform så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2007-07-30.

Camilla Sörensen Litteraturform är och det finns flera bolag i Lomma som också är .

Firmatecknare för Camilla Sörensen Litteraturform är följande:

Vill ni komma i kontakt med Camilla Sörensen Litteraturform så kan ni göra det på telefon genom 040-305301 eller genom brev på följande adress:

Firman utför grafisk design såsom bokdesign (bokomslag samt inlaga), annonser, reklam, visitkort och konvolut samt i viss mån fotofrafering, Tjänsten som utförs anpassar designen till tryckbara PDF-filer som levereras till kunden. I förlängningen utförs screentryck för hand på textil och papper.

Det finns olika personer som har en koppling med Camilla Sörensen Litteraturform och det är Sörensen, Camilla Yvonne som är född 1968 och har titeln Innehavare av enskild firma,