Alternativ Friskvård - Ljuskällan

Skåne län

Information

Alternativ Friskvård - Ljuskällan är en verksamhet som finns i Lomma. I Alternativ Friskvård - Ljuskällan finns det lite olika personer som är förknippade och det är Andersson, Tomas Edvard som är född 1967 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Vill man kunna komma i kontakt med Alternativ Friskvård - Ljuskällan så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Alternativ Friskvård - Ljuskällan på telefon .

Alternativ friskvård såsom olika sorters massage. Kurser i yoga med avslappning. Handel med tillbehör till verksamheten såsom böcker, kuddar, madrasser och avslappningsmusik.

Idag är Alternativ Friskvård - Ljuskällan av bolagstypen Enskild firma.

Alternativ Friskvård - Ljuskällan är ett av många verksamheter som finns i Skåne län och Lomma arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Alternativ Friskvård - Ljuskällan innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1999-01-01 och Alternativ Friskvård - Ljuskällan är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1999-01-01.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Alternativ Friskvård - Ljuskällan så är det följande:

Alternativ Friskvård - Ljuskällan har 670507-XXXX som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Skåne län.