GDL Archidevelopment

Skåne län

Information

Enskild firma finns det flera av i Lomma och GDL Archidevelopment är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många verksamheter där och GDL Archidevelopment är ett av dem. Statusen för GDL Archidevelopment är att Bolaget är aktivt.

GDL Archidevelopment är ett Enskild firma och skapades 2003-01-07. Det finns flera olika verksamheter i Skåne län som är ett stort län. Lomma där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som GDL Archidevelopment ska trivas.

GDL Archidevelopment är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2002-12-05. I Lomma så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Konsult inom databranschen samt import och tävlingsverksamhet inom motorsport.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att GDL Archidevelopment är momsregistrerat och det har de varit sedan 2002-12-05.

Idag är GDL Archidevelopment och det finns flera verksamheter som är det idag i Lomma.

Vill man komma i kontakt med GDL Archidevelopment så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 046-292701.

.

De som är på något sätt har med GDL Archidevelopment är Larsson, Thor Stefan som är född 1966 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

GDL Archidevelopment har 661226-XXXX som sitt organisationsnummer.