asker tech communication

Skåne län

Information

660924-XXXX är organisationsnummer för företaget asker tech communication. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som asker tech communication är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Lomma som är den kommunen som asker tech communication finns i.

asker tech communication har varit registrerat sedan 2003-03-06 och det finns flera företag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för asker tech communication så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

asker tech communication är och det finns flera bolag i Lomma som också är .

Firmatecknare för asker tech communication är följande:

Vill ni komma i kontakt med asker tech communication så kan ni göra det på telefon genom eller genom brev på följande adress:

Utbildning, programutveckling. Datakonsultation såsom konsultation på hårdvara och mjukvara. Försäljning av hårdvara och mjukvara samt att vara återförsäljare.

Det finns olika personer som har en koppling med asker tech communication och det är Asker, Carl Michael Lambert som är född 1966 och har titeln Innehavare av enskild firma,