Antenn & larm specialisten i Lomma

Skåne län

Information

Enskild firma finns det flera av i Lomma och Antenn & larm specialisten i Lomma är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många företag där och Antenn & larm specialisten i Lomma är ett av dem. Statusen för Antenn & larm specialisten i Lomma är att Bolaget är aktivt.

Antenn & larm specialisten i Lomma är ett Enskild firma och skapades 2003-04-08. Det finns flera olika företag i Skåne län som är ett stort län. Lomma där företaget finns i jobbar för att företag som Antenn & larm specialisten i Lomma ska trivas.

Antenn & larm specialisten i Lomma är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2003-04-24. I Lomma så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Försäljning, montering och service av antenn, larm, parabol och tele.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Antenn & larm specialisten i Lomma är momsregistrerat och det har de varit sedan 2003-05-01.

Idag är Antenn & larm specialisten i Lomma och det finns flera företag som är det idag i Lomma.

Vill man komma i kontakt med Antenn & larm specialisten i Lomma så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 040-413266.

.

De som är på något sätt har med Antenn & larm specialisten i Lomma är Nygren, Göran Richard som är född 1965 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Antenn & larm specialisten i Lomma har 650222-XXXX som sitt organisationsnummer.