Mantel konsult

Skåne län

Information

I Lomma finns det ett Enskild firma som heter Mantel konsult. Det finns flera företag som liknar Mantel konsult i Skåne län. Lomma är verksamma för att främja företagandet i kommunen.

Mantel konsult är registrerat F-skatt och har varit det sedan 2007-10-11 och det finns flera bolag som är det i Skåne län.

Sedan 2007-10-10 så har Mantel konsult varit registrerat och sedan 2007-10-11 så har företaget varit momsregistrerat. Idag är Mantel konsult och det finns fler företag som är det i Lomma.

Vill man komma i kontakt med Mantel konsult så kan man gör det genom att posta ett brev till . Vi ni istället prata med Mantel konsult så kan ni göra det på 046-291664.

Erbjuder 1. Kvalificerad handledning för olika yrkesgrupper inom vård och omsorg. 2. Skräddarsydd utbildning inom palliativ medicin, palliativ vård, kommunikation, smärtbehandling, symtomkontroll m.m. inom grund- och efterutbildningar för olika personalkategorier inom vård och omsorg 3. Individuell coaching 4. Samtalsterapi

De som idag har ett visst ansvar för företaget är idag Birr, Stig Anders Mikael som är född 1965 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

.

Mantel konsult har 650104-XXXX som sitt organisationsnummer.