Joa Konsert & Teater Service

Skåne län

Information

Vid teater och konsertarrangemang utförs uppbyggnad av högtalare, ljus, instrument, kulliser och allt som innefattar en konsert- och teaterföreställning, kör och hämtar material såsom trävirke, verktyg, kravallstaket, scenmaterial och levererar till teater- och konserthallen, är även med under konsertens- och teaterföre- ställningens genomförande och arbetar som scentekniker.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Joa Konsert & Teater Service vars bolagstyp är Enskild firma.

I Lomma så är Joa Konsert & Teater Service ett av många bolag vars bolagstyp är Enskild firma och tittar vi till hela Skåne län så finns det ännu fler.

Lomma arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Lomma och i Skåne län. Redan 2000-05-29 så skapades Joa Konsert & Teater Service och företaget är har ej F-skattsedel.

640614-XXXX är organisationsnummret för företaget som finns i Lomma.

Just nu är Joa Konsert & Teater Service och det finns många företag som är i Skåne län

Vill ni komma i kontakt med Joa Konsert & Teater Service så går det att nå dem via telefon på fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Följande personer är på något sätt aktiva inom Joa Konsert & Teater Service är Steier, Nils Patrik Joakim som är född 1964 och har titeln Innehavare av enskild firma, .