ALLMÄN BEHÖRIG ELTEKNIK, ROBERT ENEBERG

Skåne län

Information

ALLMÄN BEHÖRIG ELTEKNIK, ROBERT ENEBERG är ett bolag som finns i Lomma. I ALLMÄN BEHÖRIG ELTEKNIK, ROBERT ENEBERG finns det lite olika personer som är förknippade och det är ENEBERG, CLAES ROBERT som är född 1964 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Vill man kunna komma i kontakt med ALLMÄN BEHÖRIG ELTEKNIK, ROBERT ENEBERG så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå ALLMÄN BEHÖRIG ELTEKNIK, ROBERT ENEBERG på telefon 046-294780.

Elinstallationer.

Idag är ALLMÄN BEHÖRIG ELTEKNIK, ROBERT ENEBERG av bolagstypen Enskild firma.

ALLMÄN BEHÖRIG ELTEKNIK, ROBERT ENEBERG är ett av många bolag som finns i Skåne län och Lomma arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

ALLMÄN BEHÖRIG ELTEKNIK, ROBERT ENEBERG innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1990-01-01 och ALLMÄN BEHÖRIG ELTEKNIK, ROBERT ENEBERG är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1989-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för ALLMÄN BEHÖRIG ELTEKNIK, ROBERT ENEBERG så är det följande:

ALLMÄN BEHÖRIG ELTEKNIK, ROBERT ENEBERG har 640511-XXXX som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Skåne län.