Anneli Nature Terapi

Skåne län

Information

640403-XXXX är organisationsnummer för verksamheten Anneli Nature Terapi. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Anneli Nature Terapi är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Lomma som är den kommunen som Anneli Nature Terapi finns i.

Anneli Nature Terapi har varit registrerat sedan 2004-10-01 och det finns flera verksamheter i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2004-08-09 vill man istället veta hur det står till med momsen för Anneli Nature Terapi så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2004-08-09.

Anneli Nature Terapi är och det finns flera verksamheter i Lomma som också är .

Firmatecknare för Anneli Nature Terapi är följande:

Vill ni komma i kontakt med Anneli Nature Terapi så kan ni göra det på telefon genom 046-294612 eller genom brev på följande adress:

Olika kroppsterapier med holistisk inriktning som hjälper kroppen till självläkning som t.ex zonterapi.

Det finns olika personer som har en koppling med Anneli Nature Terapi och det är Kristoffersson, Anneli Catherina N som är född 1964 och har titeln Innehavare av enskild firma,