HJALT Computing

Skåne län

Information

Enskild firma finns det flera av i Lomma och HJALT Computing är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många bolag där och HJALT Computing är ett av dem. Statusen för HJALT Computing är att Bolaget är aktivt.

HJALT Computing är ett Enskild firma och skapades 2006-05-20. Det finns flera olika bolag i Skåne län som är ett stort län. Lomma där bolaget finns i jobbar för att bolag som HJALT Computing ska trivas.

HJALT Computing är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2006-06-03. I Lomma så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Annan teknisk konsultverksamhet såsom molekylärbiologi. Medicinsk forskning. Försäljning av egenutvecklade programvaror och internettjänster. Projektsamordning.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att HJALT Computing är momsregistrerat och det har de varit sedan 2006-06-03.

Idag är HJALT Computing och det finns flera bolag som är det idag i Lomma.

Vill man komma i kontakt med HJALT Computing så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 070-5438136.

.

De som är på något sätt har med HJALT Computing är Hjalt, Tord Åke Helmer som är född 1963 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

HJALT Computing har 631006-XXXX som sitt organisationsnummer.