Audio storbild P-O Perslow

Skåne län

Information

Enskild firma finns det flera av i Lomma och Audio storbild P-O Perslow är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många företag där och Audio storbild P-O Perslow är ett av dem. Statusen för Audio storbild P-O Perslow är att Bolaget är aktivt.

Audio storbild P-O Perslow är ett Enskild firma och skapades 2005-10-07. Det finns flera olika företag i Skåne län som är ett stort län. Lomma där företaget finns i jobbar för att företag som Audio storbild P-O Perslow ska trivas.

Audio storbild P-O Perslow är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2005-10-20. I Lomma så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Försäljning och montering av hemmabio till privatpersoner. Montering av antenner. Montering av konferensutrustning.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Audio storbild P-O Perslow är momsregistrerat och det har de varit sedan 2005-10-20.

Idag är Audio storbild P-O Perslow och det finns flera företag som är det idag i Lomma.

Vill man komma i kontakt med Audio storbild P-O Perslow så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 040-411104.

.

De som är på något sätt har med Audio storbild P-O Perslow är Perslow, Anders Per Olof som är född 1963 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Audio storbild P-O Perslow har 630222-XXXX som sitt organisationsnummer.