Custom Neon - Bildekoratören - Oskar Varga

Skåne län

Information

Enskild firma finns det flera av i Lomma och Custom Neon - Bildekoratören - Oskar Varga är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många företag där och Custom Neon - Bildekoratören - Oskar Varga är ett av dem. Statusen för Custom Neon - Bildekoratören - Oskar Varga är att Bolaget är aktivt.

Custom Neon - Bildekoratören - Oskar Varga är ett Enskild firma och skapades 1988-10-14. Det finns flera olika företag i Skåne län som är ett stort län. Lomma där företaget finns i jobbar för att företag som Custom Neon - Bildekoratören - Oskar Varga ska trivas.

Custom Neon - Bildekoratören - Oskar Varga är F-skattregistrerat och det har de varit sedan -0001-11-30. I Lomma så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Konsult inom reklam, neon, bil- och fönsterdekor, skyltar, trycksaker och bilneon.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Custom Neon - Bildekoratören - Oskar Varga är momsregistrerat och det har de varit sedan 1996-01-01.

Idag är Custom Neon - Bildekoratören - Oskar Varga och det finns flera företag som är det idag i Lomma.

Vill man komma i kontakt med Custom Neon - Bildekoratören - Oskar Varga så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 08-282151.

.

De som är på något sätt har med Custom Neon - Bildekoratören - Oskar Varga är Varga, Oszkar Lajos som är född 1962 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Custom Neon - Bildekoratören - Oskar Varga har 620818-XXXX som sitt organisationsnummer.