Medicdrive EB

Skåne län

Information

Medicdrive EB hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Lomma som är den kommunen där Medicdrive EB finns. I Lomma så finns det många olika Enskild firma och i Skåne län så finns det ännu fler Enskild firma. Medicdrive EB tillhör verksamheterstypen Enskild firma och verksamheten har F-skatt vilket Medicdrive EB har haft sedan 2000-07-19. Medicdrive EB har funnits sedan och 2000-07-19 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Medicdrive EB så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 040-416564.

Lomma arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler verksamheter.

Medicdrive EB har idag 620701-XXXX som sitt organisationummer.

är den som för stunden ansvarar för Medicdrive EB

Konsultuppdrag inom friskvård, hälsovård och sjukvård. föreläsningar till vårdskolor och högskolor inom intensivvård och anestesisjukvård, hjärt och lungräddning. arbet vid intensiv- och anestesiavdelningar vid olika sjukhus såsom eget enmansbemannings företag. akutbilssjuksköterska.

I Medicdrive EB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Nilsson, Ulf Jörgen som är född 1962 och har titeln Innehavare av enskild firma, .