NC Consulting

Skåne län

Information

NC Consulting hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Lomma som är den kommunen där NC Consulting finns. I Lomma så finns det många olika Enskild firma och i Skåne län så finns det ännu fler Enskild firma. NC Consulting tillhör verksamheterstypen Enskild firma och verksamheten har F-skatt vilket NC Consulting har haft sedan 2005-11-17. NC Consulting har funnits sedan och 2005-11-17 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till NC Consulting så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 046-294330.

Lomma arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler verksamheter.

NC Consulting har idag 620617-XXXX som sitt organisationummer.

är den som för stunden ansvarar för NC Consulting

Konsultverksamhet: Hjälpa olika läkemedelsföretag, medicntekniskaföretag och biotekniskaföretag att marknadsföra läkemedel, medicinteknik och bioteknik på svenska marknaden. Utbilda, träna säljare personal och kunder inom ovanstående företags grupper på uppdrag. Handla, förmedla produkter inom främst jordbruksindustrin och biotekniskaindustrin samt verkstadsindustrin. Rådgivning, förvaltning, drift, entreprenad och reparation inom jordbruksnäringen och ovanstående näringar.

I NC Consulting så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Christerson, Nils Axel Sture som är född 1962 och har titeln Innehavare av enskild firma, .