Lomma Snickeri och Maskin Forum

Skåne län

Information

Lomma Snickeri och Maskin Forum är ett av många företag som finns i Lomma. Det är nämligen den kommunen som Lomma Snickeri och Maskin Forum finns i och den tillhör även Skåne län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Lomma Snickeri och Maskin Forum som idag finns i Skåne län har varit registrerat sedan 1996-11-20.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till . Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Lomma Snickeri och Maskin Forum så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: .

Lomma arbetar för att företag som Lomma Snickeri och Maskin Forum ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för Lomma Snickeri och Maskin Forum. Det finns flera företag i Skåne län.

Bedriva handel, tillverkning och uthyrning av maskiner såsom bandslipar, justersågar, hyvlar, fräsar, handmaskiner såsom borrmaskiner, cirkelsågar, handöverfräsar, grävmaskiner, jordfräsar och släpmaskiner. Snickeriverksamhet. Handel och renovering av fastigheter samt konsulttjänster inom snickeri och fastighetsrenovering.

Firmatecknare för Lomma Snickeri och Maskin Forum är följande:
.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Lomma Snickeri och Maskin Forum och det är följande personer, Alenfall, Jan Erik som är född 1962 och har titeln Innehavare av enskild firma,

Organisationsnummer för Lomma Snickeri och Maskin Forum är 620609-XXXX.