TEGNÉR-GRUPPEN, M. TEGNÉR

Skåne län

Information

610608-XXXX är organisationsnummer för bolaget TEGNÉR-GRUPPEN, M. TEGNÉR. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som TEGNÉR-GRUPPEN, M. TEGNÉR är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Lomma som är den kommunen som TEGNÉR-GRUPPEN, M. TEGNÉR finns i.

TEGNÉR-GRUPPEN, M. TEGNÉR har varit registrerat sedan 1993-08-09 och det finns flera bolag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2002-04-02 vill man istället veta hur det står till med momsen för TEGNÉR-GRUPPEN, M. TEGNÉR så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2002-04-02.

TEGNÉR-GRUPPEN, M. TEGNÉR är och det finns flera bolag i Lomma som också är .

Firmatecknare för TEGNÉR-GRUPPEN, M. TEGNÉR är följande:

Vill ni komma i kontakt med TEGNÉR-GRUPPEN, M. TEGNÉR så kan ni göra det på telefon genom 070-6405865 eller genom brev på följande adress:

Konsultverksamhet inom data, marknadsföring och fotografering.

Det finns olika personer som har en koppling med TEGNÉR-GRUPPEN, M. TEGNÉR och det är Tegnér, Lars Michael som är född 1961 och har titeln Innehavare av enskild firma,