Addico Trading

Skåne län

Information

Enskild firma finns det flera av i Lomma och Addico Trading är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många bolag där och Addico Trading är ett av dem. Statusen för Addico Trading är att Bolaget är aktivt.

Addico Trading är ett Enskild firma och skapades 2003-08-14. Det finns flera olika bolag i Skåne län som är ett stort län. Lomma där bolaget finns i jobbar för att bolag som Addico Trading ska trivas.

Addico Trading är F-skattregistrerat och det har de varit sedan -0001-11-30. I Lomma så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Försäljning, installation samt konsultverksamhet av datorer såsom återförsäljning av hårdvara, dvs datalösningar, datortillbehör, presentationslösningar (tex projektorer) mot företag. Vid försäljningen kommer det även erbjudas tjänster såsom installation och konsultering. Konsultverksamheten avser implementering av de datorsystem som vi säljer, konsultering i samband med köp, tex förstudier.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Addico Trading är momsregistrerat och det har de varit sedan 2010-03-03.

Idag är Addico Trading och det finns flera bolag som är det idag i Lomma.

Vill man komma i kontakt med Addico Trading så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0706-791210.

.

De som är på något sätt har med Addico Trading är Erlandsson, Lars Peter som är född 1961 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Addico Trading har 610201-XXXX som sitt organisationsnummer.