Ekelunds Bygg & Fastighetsservice

Skåne län

Information

Ekelunds Bygg & Fastighetsservice är en verksamhet som finns i Lomma. I Ekelunds Bygg & Fastighetsservice finns det lite olika personer som är förknippade och det är Ekelund, Anders Börje som är född 1960 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Vill man kunna komma i kontakt med Ekelunds Bygg & Fastighetsservice så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Ekelunds Bygg & Fastighetsservice på telefon 046-292545.

Byggbranschen.

Idag är Ekelunds Bygg & Fastighetsservice av bolagstypen Enskild firma.

Ekelunds Bygg & Fastighetsservice är ett av många verksamheter som finns i Skåne län och Lomma arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Ekelunds Bygg & Fastighetsservice innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1995-01-01 och Ekelunds Bygg & Fastighetsservice är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1995-01-01.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Ekelunds Bygg & Fastighetsservice så är det följande:

Ekelunds Bygg & Fastighetsservice har 601031-XXXX som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Skåne län.