Galant Fotvårdsklinik

Skåne län

Information

600623-XXXX är organisationsnummer för bolaget Galant Fotvårdsklinik. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Galant Fotvårdsklinik är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Lomma som är den kommunen som Galant Fotvårdsklinik finns i.

Galant Fotvårdsklinik har varit registrerat sedan 2002-01-23 och det finns flera bolag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2002-04-02 vill man istället veta hur det står till med momsen för Galant Fotvårdsklinik så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2004-08-26.

Galant Fotvårdsklinik är och det finns flera bolag i Lomma som också är .

Firmatecknare för Galant Fotvårdsklinik är följande:

Vill ni komma i kontakt med Galant Fotvårdsklinik så kan ni göra det på telefon genom 046-292523 eller genom brev på följande adress:

Fotvård (medicinsk).

Det finns olika personer som har en koppling med Galant Fotvårdsklinik och det är Olsson, Carina Månljus som är född 1960 och har titeln Innehavare av enskild firma,