Bjärreds lantlikt Marie Edlund

Skåne län

Information

Enskild firma finns det flera av i Lomma och Bjärreds lantlikt Marie Edlund är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många bolag där och Bjärreds lantlikt Marie Edlund är ett av dem. Statusen för Bjärreds lantlikt Marie Edlund är att Bolaget är aktivt.

Bjärreds lantlikt Marie Edlund är ett Enskild firma och skapades 2001-08-24. Det finns flera olika bolag i Skåne län som är ett stort län. Lomma där bolaget finns i jobbar för att bolag som Bjärreds lantlikt Marie Edlund ska trivas.

Bjärreds lantlikt Marie Edlund är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2001-10-12. I Lomma så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Försäljning av inredningsdetaljer såsom specialdesignade krukor, dyrare porslin, järnställningar, pilestaket och bönkoner för både ute och inne miljö.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Bjärreds lantlikt Marie Edlund är momsregistrerat och det har de varit sedan 2001-10-22.

Idag är Bjärreds lantlikt Marie Edlund och det finns flera bolag som är det idag i Lomma.

Vill man komma i kontakt med Bjärreds lantlikt Marie Edlund så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 046-712571.

.

De som är på något sätt har med Bjärreds lantlikt Marie Edlund är Edlund Mårtensson, Marie Charlotte som är född 1960 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Bjärreds lantlikt Marie Edlund har 600421-XXXX som sitt organisationsnummer.